Dugotrajna lepota i blistava koža lica!

BB GLOW + ULTRAZVUČNA ŠPATULA
line1line2

Paket obuhvata:

  • BB GLOW tretman
  • čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

 

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednačen ten, kao i poboljšanje tonusa kože lica. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože.  Ovim tretmanom se postiže prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica.

Tretmane vrši iskusni specijalista sa međunarodnim sertifikatom za BB Glow. U tretmanima se koriste najbolji i najsavremeniji uređaji, kao i isključivo originalni preparati renomirane marke Stayve – preparati posebno formulisani za BB Glow tretmane.

U ovaj paket uključujemo uslugu čišćenja kože jednom od novijih procedura u okviru današnjih kozmetičkih tretmana – ultrazvučno čišćenje lica špatulom. Ovakav tretman čišćenja se preporučuje osobama svih uzrasta, namenjen je za oba pola, a posebno se preporučuje osobama sa osetljivom kožom.

Savetuje se osobama sa masnom kožom, jer se delovanjem ultrazvuka čiste pore i koža se oslobađa viška masnoće sa površine i izgleda čistije. Preporučuje se i kao tretman za redovno održavanje kože lica, jer doprinosi boljoj hidrataciji i ishranjenosti kože lica. Tretman se može sprovoditi posebno, ali najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim kozmetičkim tretmanima.

Dozvoli sebi potpuno opuštanje

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER