Povežite dušu i telo!

SOUL TOUCH 60 min/ 1990 din
line1line2

Paket obuhvata:

  • SOUL TOUCH masažu 60 min (hawaiian + relax + chakra balancing)

 

Soul Touch tretman je kombinacija masaže i energetskog tretmana sa ciljem da otkloni energetske blokade koje se nalaze na meridijanima kroz koje teče KI (životna energija),  tako da Vaša prirodna pokretačka energija može nesmetano da cirkuliše telom.

Energetskim pristupom , takođe vršimo čišćenje čakri i uvodimo ih u njihovo prirodno stanje odnosno balans. Cilj tretmana je da se utvrdi koji energetski centar je u disbalansu sa ostalim. Tri čakre na koje se klijenti najčešće žale, to su : korenska, seksualna i srčana čakra.

Soul Touch tretman je sjajan miks koji dovodi do povoljnog uticaja na naše zdravlje, a može pozitivno delovati na doslovno sve aspekte života klijenta, posebno na lični, tj. psiho-fizički razvoj kao i osvešćivanje onog spiritualnog u nama.

Energetska masaža podrazumeva individualni pristup svakom klijentu u zavisnosti od njegovog trenutnog stanja organizma. Ovakva masaža poboljšava opšte psihofizičko stanje, smanjuje stres, podstiče cirkulaciju i osećaj opšte harmonije.

Dopustite sebi da uživate u tretmanu i da na vlastitom duhu i telu osetite sve blagodati relaksacione i energetske masaže. Osetite snagu,vitalnost, poletnost i ispunjenost pozitivnom energijom. Oslobodite se fizičke, mentalne i duhovne napetosti – zauvek!

Dozvoli sebi potpuno opuštanje

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER