Ultrazvuk razbija celulit!

Celulit je bolest vezivnog tkiva. Podjednako se javlja i kod mršavih i kod gojaznih žena, kod fizički neaktivnih, ali i kod onih koje se bave sportom. Celulit je ne samo estetski, već i zdravstveni problem, jer usled otežane razmene tečnosti u organizmu dolazi do sve većeg nagomilavanja toksina. Zato je potrebno ozbiljno shvatiti ovo oboljenje potkožnog tkiva, kako bi se na vreme uklonio pre nego što postane bolan i tvrdokoran.

Sa celulitom se najefikasnije možemo izboriti svakodnevnim tretmanima. Najdelotvornija je ručna masaža u kombinaciji sa ultrazvukom i anticelulit pakovanjem.

Fine mikro vibracije ultrazvučnih talasa selektivno razbijaju masne ćelije pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju neoštećeni. Ovaj dubinski tretman razbija masno tkivo, kao i tvrde i okorele slojeve fibroznog celulita.

Ultrazvuk prodire pod kožu i izaziva izbijanje dubokog celulita na površinu. Prolaskom kroz masno tkivo ultrazvučni talasi dovode do razlaganja masnih ćelija u masne kiseline koje se jednim delom troše za rad mišića, a ostatak se izbacuje iz tela prirodnim putem.

Ovo je veoma efikasna dubinsku masažu tkiva jer ultrazvučni talasi izazivaju naizmenično zatezanje i opuštanje, poboljšava se snabdevenost ćelija kiseonikom i hranljivim materijama i efikasnija eliminacija štetnih materija iz organizma.

Preporuke

Kod dubinskog celulita, preporučuje se serija od 10 tretmana.

Nakon serije od 10 tretmana, pravite pauzu do kraja sledeće menstruacije i zatim nastavljate se sledećom serijom.

Tri uzastopne serije od 10 tretmana će učiniti da se potpuno rešite celulita.

Anticelulit paketi:

  • 10 ručnih masaža po 30 min7.000 din
  • 10 ručnih masaža po 30 min + ultrazvuk 15 min8.000 din
  • 10 ručnih masaža po 45 min9.000 din
  • 10 ručnih masaža po 45 min + ultrazvuk 15 min10.000 din

*** Za svaki od navedenih paketa možete doplatiti 10 anticelulit pakovanja 1000 din.

SPECIJALNI PAKET:

10 anticelulit masaža (30 min) + masaža leđa (15 min) + ultrazvuk (15 min) 11.000 din.

 

 

Soul Touch

Soul Touch tretman je kombinacija masaže i energetskog tretmana sa ciljem da otkloni energetske blokade koje se nalaze na meridijanima kroz koje teče KI (životna energija),  tako da Vaša prirodna pokretačka energija može nesmetano da cirkuliše telom.

Energetske blokade u našem telu uzrok su  psihičkim blokadama koje se ogledaju kroz nedostatak samopouzdanja, osećaj hroničnog umora, osećaj nezadovoljstva, tuge. Ukoliko su prisutne duže vreme ove blokirane energije dovode i do bolesti na nivou tkiva, organa ili sistema organa, pa je veoma važno uravnotežiti suptilne energije u našem organizmu.

Soul Touch energetski tretman će vam pomoći da se oslobodite svih oblika negativnih emocija, koje Vas sputavaju i opterećuju Vaše fizičko i mentalno telo.

U ovom tretmanu  obrađuje se  7 glavnih energetskih centara u telu, tzv. čakre (“krugovi života”, “centri moći”), kao i sve energetske tačke na glavi, licu i ekstremitetima (šake i stopala).

Energetskim pristupom , takođe vršimo čišćenje čakri i uvodimo ih u njihovo prirodno stanje odnosno balans. Cilj tretmana je da se utvrdi koji energetski centar je u disbalansu sa ostalim. Tri čakre na koje se klijenti najčešće žale, to su : korenska, seksualna i srčana čakra.

Soul Touch tretman je sjajan miks koji dovodi do povoljnog uticaja na naše zdravlje, a može pozitivno delovati na doslovno sve aspekte života klijenta, posebno na lični, tj. psiho-fizički razvoj kao i osvešćivanje onog spiritualnog u nama.

Energetska masaža podrazumeva individualni pristup svakom klijentu u zavisnosti od njegovog trenutnog stanja organizma. Ovakva masaža poboljšava opšte psihofizičko stanje, smanjuje stres, podstiče cirkulaciju i osećaj opšte harmonije.

Dopustite sebi da uživate u tretmanu i da na vlastitom duhu i telu osetite sve blagodati relaksacione i energetske masaže. Osetite snagu,vitalnost, poletnost i ispunjenost pozitivnom energijom. Oslobodite se fizičke, mentalne i duhovne napetosti – zauvek!

Najveći i najsnažniji efekat postiže se radom u serijama od po 5 tretmana, kako bi se klijentu u potpunosti izbalansirala energija i postiglo stanje unutrašnjeg mira, blagostanja i osećaja potpune opuštenosti i spokoja.

Ovo nije uobičajena masaža već bi se moglo reći da je energetski ritual, gde postižemo snažan energetski balans, i uspostavljanje protoka pozitivne energije između terapeuta i klijenta. Naravno,potrebno je poznavanje unutrašnjeg stanja svakog pojedinačnog klijenta jer samo takav pristup pruža onome ko je na tretmanu dugotrajno opuštanje, harmoniju, i osećaj blaženstva.

Soul Touch je pravi izbor za ljude koji su izloženi različitim negativnim uticajima iz životne i radne sredine koji generišu svakodnevni stres kao neizbežnu posledicu i sastavni deo života savremenog čoveka.

Povežite Vašu dušu i telo!

Sve što treba da znate o anticelulit masaži

Celulit nastaje usled nagomilavanja masnoće i toksina ispod kože. Sačinjen je od kapljica masnoće, vode i otpadnih produkata organizma.
Ove naslage vremenom vrše pritisak na okolno zdravo tkivo i ne dozvoljavaju normalnu razmenu materija u organizmu.
Posledica je nagomilavanje toksina u organizmu, koje na kraju može dovesti i do raspadanja i odumiranja spoljnjeg sloja tkiva.
Stoga celulit nije samo estetski već predstavlja i zdravstveni problem.

(more…)