Obojite mirisima svoj život uz jedinstvene aromaterapijske pakete

CLASSIC paketiline1line2

Trajanje: 60 min ili 90 min

Reč “masaža” se opisuje kao dodir koji leči. Masaža je jedna od najstarijih terapeutskih metoda. Pozitivno deluje na psiho-fizičko zdravlje, popravlja posledice neodspavanih noći, umora, slabog tonusa i turgora, bledo-sivog izgleda, natečenih očiju i daje klijentu zdrav, ružičasti izgled kože i oslobađanje od napetosti i stresa.
Relaks masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma, relaksacija mišića i oslobađanje od stresa i premora. Uz lagane pokrete relaks masaža podstiče cirkulaciju i otklanja napetost iz Vašeg tela, pa ćete se osećati mnogo bolje. Što pre masažu uvrstite u Vašu svakodnevnicu, pre ćete početi osećati blagodeti koje ona nosi.

Trajanje: 30 min

Terapeutska masaža pre svega utiče na smanjenje boli u mišićima i ukočenosti, deluje na mišićni i nervni sistem i ubrzava cirkulaciju krvi i limfe. Poboljšava snabdevanje kiseonikom i eliminaciju toksina iz organizma. Terapeut je fokusiran na najbolnije delove tela, poseban akcenat se stavlja na leđa, ramena i vrat.

Ova masaža traje 30, 45 ili 60 minuta, a svrha joj je bolja prokrvljenost i sposobnost tela da bude gipkije.

Sam tretman je intenzivniji od klasične masaže celog tela, jer je maser usredsređen samo na jedan deo tela. Parcijalno masiranje leđa će Vas osloboditi bolova u leđima i napetosti u ramenima, a ukoliko se intenzivno masiraju noge, dolazi do razbijanja celulita i masnih naslaga.

SPORTSKA MASAŽA je brza i energična masaža namenjena kako profesionalnim sportistima i rekreativcima.

Sportska masaža se radi kao

◾PRIPREMA PRE TRENINGA za ubrzavanje cirkulacije kako bi sprečili sportske povrede i za
◾OPORAVAK POSLE TRENINGA kada koristimo sporije pokrete kako bi opustili mišiće, ubrzali proces eliminisanja mlečne kiseline i regeneracije mišića.

Trajanje

  • 30 min (leđa ili noge)
  • 45 min (zadnja loža – leđa i noge)
  • 60 min (celo telo)

Refleksoterapija stopala je izuzetno prijatna masaža kojom se stimulišu sve refleksne tačke celokupnog organizma. Na stopalima nalaze se svi nervni završetci, pa je ovaj vid stumulacije istih daleko senzitivniji, intenzivniji i efekat bolji. Relaks masaža opušta vaše mišiće izbacujući iz njih toksine i uspostavljajući nesmetani protok energije. Ne opušta se samo vaše telo, već i vaše misli i dušu.

Određene zone na stopalima su nervima povezane sa svim našim organima, žlezdama i delovima tela.

Tretiranjem tih tačaka terapeut deluje posredno na organe i tkiva u telu i na taj način pomaže telu da dođe u ravnotežu što mu omogućava da lakše izađe na kraj s raznim tegobama.

Trajanje 30 min

Anticelulit tretmani će vam omogućiti da se rešite nagomilanih masnih naslaga i poboljšate cirkulaciju u delovima tela koji su zahvaćeni celulitom.

Ručna anticelulit masaža je najbrži način za uklanjanje celulita. Tretiranjem tačno određenih regija ubrzava se cirkulacija krvi i limfe, čime se pospešuje razmena materija u organizmu i ubrzava izbacivanje toksina koji utiču na stvaranje celulita.

Dozvoli sebi potpuno opuštanje

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER