Ultrazvuk razbija celulit!

13
May 2017

Celulit je bolest vezivnog tkiva. Podjednako se javlja i kod mršavih i kod gojaznih žena, kod fizički neaktivnih, ali i kod onih koje se bave sportom. Celulit je ne samo estetski, već i zdravstveni problem, jer usled otežane razmene tečnosti u organizmu dolazi do sve većeg nagomilavanja toksina. Zato je potrebno ozbiljno shvatiti ovo oboljenje potkožnog tkiva, kako bi se na vreme uklonio pre nego što postane bolan i tvrdokoran.

Sa celulitom se najefikasnije možemo izboriti svakodnevnim tretmanima. Najdelotvornija je ručna masaža u kombinaciji sa ultrazvukom i anticelulit pakovanjem.

Fine mikro vibracije ultrazvučnih talasa selektivno razbijaju masne ćelije pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju neoštećeni. Ovaj dubinski tretman razbija masno tkivo, kao i tvrde i okorele slojeve fibroznog celulita.

Ultrazvuk prodire pod kožu i izaziva izbijanje dubokog celulita na površinu. Prolaskom kroz masno tkivo ultrazvučni talasi dovode do razlaganja masnih ćelija u masne kiseline koje se jednim delom troše za rad mišića, a ostatak se izbacuje iz tela prirodnim putem.

Ovo je veoma efikasna dubinsku masažu tkiva jer ultrazvučni talasi izazivaju naizmenično zatezanje i opuštanje, poboljšava se snabdevenost ćelija kiseonikom i hranljivim materijama i efikasnija eliminacija štetnih materija iz organizma.

Preporuke

Kod dubinskog celulita, preporučuje se serija od 10 tretmana.

Nakon serije od 10 tretmana, pravite pauzu do kraja sledeće menstruacije i zatim nastavljate se sledećom serijom.

Tri uzastopne serije od 10 tretmana će učiniti da se potpuno rešite celulita.

Anticelulit paketi:

  • 10 ručnih masaža po 30 min7.000 din
  • 10 ručnih masaža po 30 min + ultrazvuk 15 min8.000 din
  • 10 ručnih masaža po 45 min9.000 din
  • 10 ručnih masaža po 45 min + ultrazvuk 15 min10.000 din

*** Za svaki od navedenih paketa možete doplatiti 10 anticelulit pakovanja 1000 din.

SPECIJALNI PAKET:

10 anticelulit masaža (30 min) + masaža leđa (15 min) + ultrazvuk (15 min) 11.000 din.